Scannen

Wat is en nóg handiger dan een goedkoop en makkelijk postadres in Amsterdam? Dat is uiteraard dat u deze post netjes in de vorm van een pdf in uw mailbox krijgt. Zo hoeft u niet eens weg van uw computer om uw post te ontvangen. Zodra de post binnen is scannen wij deze en krijgt u deze in uw mailbox. Uiteraard kan dit aangevuld worden met post doorsturen, post bewaren en zelfs post vernietigen.

De post die wij voor u in ontvangst mogen nemen wordt door ons vakkundig geopend gescand en per ommegaande naar uw mailbox verstuurd. Eenvoudiger en makkelijker is bijna niet denkbaar. Stelt u zich eens voor dat alle facturen en correspondentie gemakkelijk en eenvoudig in uw inbox terecht komt. Zo houd u uw administratie overzichtelijk en effectief.  Mocht uw post belangrijke dingen bevatten zoals pasjes en officiële documenten dan vragen wij u eerst wat wij hier mee moeten doen.

Tijdens het aanvragen van deze dienst geeft u ons op op welk e-mail adres (of op welke e-mail adressen) u de post wenst te ontvangen. Er zijn mogelijkheden om deze post direct te kunnen verwerken in allerlei administratie pakketten.

Liefst alle post digitaal en geen papieren rompslomp?

Met de scannen van Postbox020 heeft u alles digitaal en is deze beschikbaar wanneer nodig.

Voor dubbeltje op de eerste rij?

Bijna wel want u betaald alleen voor dingen die wij ook daadwerkelijk voor u mogen doen. Niks meer en niks minder.

Een drukke baan waardoor u veel onderweg bent?

Wij zorgen er voor dat u altijd en overal uw post ontvangt.

Inschrijven
VERSTUUR

Als eerste op de hoogte wanneer wij live gaan + mooie korting?

Laat uw e-mail adres hier achter. U ontvangt nooit SPAM.