Bewaren

Wat is bewaren?

Wij bewaren en bewaken uw post zoals het hoort: keurig opgeborgen in uw hoogstpersoonlijk postvak. Wij zorgen er voor dat wij  uw post netjes bewaren tot het moment dat u aangeeft. Het bewaren kan als zelfstandige  dienst ingezet worden bij een van onze andere diensten zoals post doorsturen, post scannen en post aannemen. Op ieder gewenst moment kunnen wij uw post doorsturen, kunt u deze ophalen of kunnen wij deze vernietigen.

Ook als u gebruik maakt van de dienst doorsturen kunnen we uw post tijdelijk bewaren en weer doorsturen zoals u wilt. De kosten voor de bewaarservice betaalt u alleen wanneer er ook daadwerkelijk post voor u is binnen gekomen. Het bedrag is € 0 per maand ongeacht de hoeveelheid post die voor u is binnengekomen.

Bent u met vakantie of gaat u een lange reis maken?

De bewaarservice van prepaidpostbus.nl is ideaal wanneer u tijdelijk helemaal geen post wilt ontvangen. Dit kan zijn tijdens een reis of tijdens een sabbatical. Stel u vertrekt voor 3 maanden naar Australië en u heeft gedurende die periode geen adres (of u wil geen adres hebben) maar u moet wel een adres opgeven waar uw post ontvangen kan worden. Prepaidpostbus.nl bewaart uw post en u kunt desgewenst aangeven wat wij met deze post moeten doen.

Gaat u verhuizen of vertrekt u naar het buitenland?

Wilt u er zeker van zijn dat uw post altijd goed aankomt tijdens een verhuizing? Post bewaren van prepaidpostbus.nl geeft u gemak en zekerheid.

Inschrijven
VERSTUUR

Als eerste op de hoogte wanneer wij live gaan + mooie korting?

Laat uw e-mail adres hier achter. U ontvangt nooit SPAM.