Aannemen

Bent u ZZP’er, particulier en wenst u uw thuisadres niet te gebruiken voor zakelijke post? Bij prepaidpostbus.nl krijgt u voordelig en gemakkelijk een postadres zonder verplichtingen en zonder onnodige kosten. Deze optie is een uitstekende keuze omdat wij geen post voor u hoeven opslaan. Mocht u dan toch post binnen krijgen dan kunt u aangeven wat wij moeten doen. Post doorsturen, post scannen, post bewaren en vernietigen is mogelijk.

Niet uw thuisadres op uw website maar ook geen dure postbus betalen

U betaald sowieso minder dan een postbus van PostNL. Daarbij komt dat wij voor u kijken of er toch post is. U krijgt dan een e-mail van ons met de vraag wat wij met uw post mogen doen. Op deze manier hoeft u niet uw thuisadres op uw website te vermelden en bent u toch bereikbaar voor uw klanten, andere bedrijven en instanties.

100% anonimiteit is haalbaar voor particulieren

Verschillende mensen en bedrijven zijn actief met verschillende webshops en hebben wellicht ook nog een baan. U wilt niet op alle websites hetzelfde thuisadres vermelden omdat dit onprofessioneel overkomt. Ook wilt u misschien niet dat uw baas weet dat u, naast uw werk, ook nog een webshop heeft. Deze problemen en meer worden verholpen door de diensten van prepaidpostbus.nl.

Meer de helft van de webshops in Nederland onderneemt vanuit huis

Het is nu eenmaal verplicht om een adres te vermelden op uw website ook al opereert u alleen via uw webshop en verkoopt u niet eens producten per post maar alleen elektronische diensten. Met een postbox van prepaidpostbus.nl heeft u niet alleen prestigieus postadres in een belangrijk economisch centrum van Nederland maar communiceert u ook professionaliteit naar uw klanten. U scheidt effectief privé en zakelijk op een goedkope en gemakkelijke manier zonder concessies te hoeven doen.

Inschrijven
VERSTUUR

Als eerste op de hoogte wanneer wij live gaan + mooie korting?

Laat uw e-mail adres hier achter. U ontvangt nooit SPAM.